RONDREIS

Vul hieronder het aantal personen in. Reis je met meer dan 8 personen? Neem dan een kijkje op de grote groepen pagina.
Deze rondreis brengt je rondom heel Mallorca! Je bezoekt Can Pastilla, Porto Cristo, Port de Pollenca, Port de Soller en vervolgens weer Can Pastilla. Er is de mogelijkheid om zowel vlak als door het Tramuntana gebergte te fietsen, met als hoogtepunten Cap Formentor en Sa Calobra. Een prachtige en afwisselende ervaring!

3 routes beschikbaar - per dag te kiezen. Afstanden 65, 85 en 100 km. 500 - 2500hm.
*op aanvraag langere routes beschikbaar.
Maak je graag hoogtemeters? Deze rondreis bevat de mooiste routes in het bergachtige noorden van Mallorca, met verblijf in Can Pastilla, Port de Pollenca en Port de Soller. Je fietst langs de meest ruige kliffen en beklimt de meest uitdagende bergen van het eiland.

3 routes beschikbaar - per dag te kiezen. Afstanden 70 - 100 km. 800 - 2500hm.
*op aanvraag langere routes beschikbaar.
Voor de fietser die optimaal van Mallorca wilt genieten! Je fietst langs de mooiste routes van het eiland, maar maakt niet té veel hoogtemeters. De reis gaat naar Can Pastilla, Porto Cristo, Sineu, Port de Pollenca en weer terug naar Can Pastilla. Een heerlijke reis langs de meest authentieke dorpjes en wegen van het eiland.

3 routes beschikbaar - per dag te kiezen. Afstanden vanaf 45 - 60 km. Vanaf 300 - 500 hm.
Je verblijft een paar dagen in het zuiden en een paar dagen in het noorden van Mallorca! Wij zorgen voor het bagagetransport en de transfers.

Op beide locaties ca. 15 routes beschikbaar. Voor ieder wat wils.© Clips Mallorca Cycling